Kimo Räikkönen tillbaka till Formel-1



Förre världsmästaren Kimo Räikkönen kommer nu köra för Lotus Renault GP 2012. Nu får Vettel, Alonso, Button och Hamilton se upp!

Ny bil också



Så jävla fett! Nytt jobb och  jag får välja ny bil för 300 000.
Min Mazda 626 -98 har ju funkat okej men tråkig att köra. I går kväll börja ja kolla på nya bilar på nätet. Subaru, Audi, Volvo och lite annat. Fyrhjulsdrift, teknikpaket, bra strålkastare och nåt som är fett och köra.

Nytt jobb!


Jag fick jobbet. Nu ska jag fira!

Webber vann Brasiliens Grand Prix




Jag trodde Vettel skulle ta det så blev det Webber som tog hem det före stallkollegan. Webbers första Formel-1 seger. Alonso ryckte upp sig mot de sisa varven men på andra plats kom Button. Mark Webber för Red Bull är årets världsmästare.

Stormen Berit drar in



Men vad faan vad det blåser ute. Ställ in alla lösa föremål säger experterna på Aftonbladet. Vilken tur att vi for förbi stugan vid Siljan i fredags då. Hoppas björkarna håller.

Tjipp!

Sugen på burgare



Löningsfredag och allt.

Bilskroten i Ryd blev turistattraktion




Bensinhuvud är en annan blogg jag läser skrev om bilskroten i Ryd i småland som är turistattraktion. Dit vart vi på semester. Kan rekommenderas.

Foto Bensinhuvud. Klicka på länken så kan ni läsa mer. Han skriver bra.

Vem blir först i gropen utanför Kupolen i Borlänge




Här åker jag runt nästan varje dag och jag väntar varje dag på att någon åker i.  Idag var det en långtradare nära.
I veckan kommer jag att få svar från ett av möten jag hade i Stockholm förra veckan. Sjukt spänd på svar.

Tjipp!

Galna Stockholmare




Nu har man kört en del i storstan denna vecka och haft en del bra jobbmöten. Vi får se vad de leder till. Får svar om några veckor. Däremot säger jag det igen, det som jag alltid brukar säga; Stockholmare är inte kloka i trafiken. Igår vid Fridhemsplan var jag nära på att bli prejjad av en buss. Ska bli skönt att komma hem snart igen. Hörde av frugan att det nästa snöat. Dags att ta fram skrapan.

Car spotta en Audi R8



Har inte sett en enda kändis. Trodde jag såg hon blonda från Big Brother men det var nån annan. Nu blir tjejen besviken när jag kommer hem. Hade vart fett o komma med nåt. Men car spotta en Audi R8 men hann inte ta bild. Den är så fet!

Framme

Goooott


Aah, det här har jag längtat efter hela dan. Nu är man i huvudstan efter många jobb möten och har checkat in på hotellet. Hemma blir man irriterad om man får vänta någon extra minut på Stationsgatan. Här är det köer hela tiden. Men nu är man framme.

Tjipp!

Väg 70, 86 och 80 Sveriges farligaste vägar



DN har listat Sveriges farligaste vägar med flest olyckor. Jag är inte förvånad. Väg 70 vid Borlänge är en av de farligaste enligt artikeln och visst har jag sett en hel del bilar i diket, men ofta är det hitresta bilar som inte är vana vid riktig vinterväg.

Måndag


ZZZZ.

Denna vecka ska jag åka till Stockholm i jobbet. Kan bli kul. Ja förutom knäppa bilister då så såg jag E-Type och Tommy Körberg förr gången. Jag ska stanna över två nätter på Scandic Sjöfartsthotellet på Söder och datorn tar jag med.

Tjipp!

Trevlig fälg



Tjenare då. 7 pluss grader och dis så var det till frukost här i Dalarna. Treåringen vaknade redan vid sex. Typiskt när man har helg.  Varmt är det fortfarande för att vara november men mörkt så in i bäng. Snön lyser i alla fall upp. Vi ska ut till ett par vänner på middag i kväll så lite skönt är det att inte behöva börja skotta än, men snart får vi väl snö.

Tjipp!

Min drömbil...



Den här ska jag köra en dag!!! .Drömbilen

Tjenare


Jahapp, nu är man här i Cyberrymden. Jag åker som sagt bil mest hela tiden i och med jobbet. Så lite sånt får ni läsa om här. Jag är gift och har en liten grabb på tre år. Jag är från Dalarna men åker över hela vårt Fosterland det är väl det hela. Här blir det lite funderingar om livet  o om bilar o så.

Tjipp!

RSS 2.0